zaterdag 29 januari 2011

Zoe de las Cases

I recently bought these:
and now I finally framed them (in a cheap Hema frame, as you can see, I can use these a mirror as well ;-)
These are designed by Zoe de las Cases, and for sale at Lou leChien. I adore the naughty look of the left girl and the dreaminess of the girl on the right. She designes other funny products too:5 opmerkingen:

 1. Haha, ik vind haar ook geweldig! Ik heb ook heel lang een foto van de kindjes met de mutsjes hier op het prikbord gehad; zo vrolijk. Wat stoer dat je deze boven je bank hebt. Zie ik daar rechts bij je bank nu ook een vogeltje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een fantastische kunst. Hangt prachtig boven je bank!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die zijn gaaf zeg! kwam even bij je gluren, aangezien je mee gaat doen aan de tweede ronde van het rr notebook.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh ik word gek! Ik heb beide posters ook in huis (en die van het hert) en ik heb ze nog niet ingelijst, maar ik 'durf' ze niet op te hangen. Ik heb deze foto al 100x bekeken en het staat zó gaaf in jouw huis. (Ik heb al je artikelen vandaag bekeken trouwens, lig een dagje in bed..meh!) Ik ben net verhuisd en wil mijn huis zó graag leuk maken. Het is heel anders dan anders. Gekleurde kastjes, gekke stoeltjes..maar ik voel me er heel onzeker over. Mensen reageren helemaal niet enthousiast en iedereen moet even wennen. Ik twijfel dan zo. Is het dan echt niet leuk? Het lukt me maar niet. Misschien moet ik ze maar gewoon ophangen. Al weet ik dat niemand ze leuk zal vinden en ik zal dan meteen weer twijfelen..Pff!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comments, I really love to hear from you.