vrijdag 25 maart 2011

photoshop poem

Some while ago a little babybird was in my garden. I used Photoshop Elements to make this out of the picture:
Come on let's fly
said the girl

Flying is for birds
said the boy

Just think we are birds, she said
with arms full of wings
Just sense it
we are birds

I'm sorry I don't know from where I have te poem...

4 opmerkingen:

 1. Prachtig! En nu dat vermogen vast houden nu we volwassen zijn.

  Wat is Photoshop Elements fijn he, ik heb nu de 'grote' Photoshop maar verlang soms terug naar mijn oude Elements. Sommige dingen werken intuïtiever in Elements. Tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf gedaan! Ben echt superblij met het dekentje, bedankt!! Vond het ook erg leuk vandaag, leuk om jullie eens in het 'echt' te zien. En wat vet dat jij zo dicht bij Villa Augustus woont, superplek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net als bij Prentje dacht ik dat ik jou allang op mijn leeslijst had staan, maar blijkbaar kwam ik via andere wegen regelmatig even langsblieken op je blog (de hoeveelheid mooie blogs vind ik sowieso overweldigend af en toe). Ik vond het erg gezellig vanmiddag, leuk je te ontmoeten en wat een geweldige plek heb je uitgekozen! Erg inspirerend! Ben zeer benieuwd of ik het een beetje op mijn rolletje heb weten te krijgen.

  En om te reageren op je gedicht: vliegen lijkt me een bijzondere sensatie, maar als ik het voor het zeggen zou hebben: doe mij maar een kat. Heerlijk snurken in de zon of voor de verwarming en wachten tot iemand brokjes voor mijn neus zet...

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comments, I really love to hear from you.