woensdag 12 oktober 2011

blackboard in my kitchen

It's so lovely to draw on a blackboard again, I realise how much I missed it. I used to do it a lot in my classrooms, but due to the huge amounts of adminstrative work teachers have to do nowadays, such things are the first to disappear...hate that! Any other teachers with the same problem?

10 opmerkingen:

 1. Tegenwoordig hebben ze toch ook bijna overal alleen nog maar digitale schoolborden?
  Ik vind het ook altijd zo lekker, tekenen met krijt.
  Ben ook zo blij met het krijtbord op de deur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, hij is top! Herfstig sfeertje al zo in huis, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een mooie tekening! En heerlijk hè de herfst, tenminste dat vind ik :-) Appeltaarten, kopje thee op de bank, kaarsjes aan, wollen truien.....

  xx Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap gedaan met krijt! Zou ik niet voor elkaar krijgen, maar ik kan dan ook helemaal niet tekenen eigenlijk hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige tekening! Jammer voor de kinderen inderdaad, dat er weinig tijd is voor dingen als dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow, en je kunt het goed zeg. Niet makkelijk op een schoolbord tekenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I'm not a teacher, but I'm sure I'd miss them if I was!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi!Dit heb ik dus nooit gekund, ondanks dat ik op papier best aardig kan tekenen! Zo herkenbaar wat je zegt: al die administratie vreselijk! zo anders dan een paar jaar geleden. Ik baal er ook van dat ik dan bijvoorbeeld geen tijd heb om van vilt poppetjes voor een verteltafel te maken:(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige bordtekening ! En heel herkenbaar dat het administratiegedoe zoveel tijd in beslag neemt. Heb erg het idee dat het er vooral om draait dat alles op papier staat en in dossiers zit. Alsof dan de lessen goed zijn. Terwijl je steeds minder tijd hebt om de lessen uitgebreid voor te bereiden. Leuke Powerpoints te maken, een nieuw thema-prikbord en zo'n leuke bordtekening. Raak daar gefrustreerd van, maar ja, het moet van de inspectie en uitgepraat ben je. Erg jammer. Erg leuk dat je toch tijd maakt voor de leuke dingen van het vak.

  Becky

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comments, I really love to hear from you.